Amsterdam: Kraakactie in Noord

Afgelopen zondag hebben wij op de Begoniastraat de leegstand weer een stukje teruggebracht
Afgelopen zondag zijn er in de Van der Pekbuurt, op de Begoniastraat wat panden weer in gebruik genomen. De eigenaar van deze panden is Ymere. Dit is het tweede voorbeeldblok in de Van der Pekbuurt, wat eerder gepland stond om gerenoveerd te worden, maar zoals dat wel vaker gaat, niet is gebeurd. Ymere is bezig met een grootschalige veryuppisering in deze buurt. Sociale huurders eruit, renoveren, verkopen of vrije sector huren. Deze panden stonden al meer dan 4 jaar leeg, wij zijn blij dat zij weer in gebruik zijn genomen. Wij zijn van plan deze panden weer mooi te maken dat het zicht voor de buren ook verbeterd. Noord is geen spookstad. Ook zullen we de buurttuinen verder ontwikkelen die al eerder door de buurt gestart zijn.

Wet of geen wet!
Kraken gaat door!

https://www.indymedia.nl/node/25174