Open dag gekraakte filmakademie

  Open dag gekraakte filmakademie


Open dag gekraakte filmakademie
Op 23 januari 2000 op Overtoom 301

Bij deze nodigen wij u uit voor de open dag van de voormalige filmacademie aan de Overtoom 301 in Amsterdam op 23 januari 2000 (14.00-22.00). Dit pand is sinds twee maanden gekraakt en inmiddels makern er ongeveer 25 kunstenaars uit verschillende disciplines gebruik van het pand.

De open dag zal gericht zijn op de publieke ruimtes van het pand: 2 grote (film)studio’s, een geluidstudio, een donkere kamer, een bioscoopzaal en het ecologisch veganistische restaurant ‘de Peper’.

Met deze open dag willen wij laten zien hoe wij gebruik maken van de faciliteiten in het pand en hoe deze ook door geinteresseerden gebruikt kunnen worden. Er zullen verschillende optredens, voorstellingen en exposities zijn. Bovendien wordt de cd ‘Open:noize 1’ gepresenteerd (opgenomen in de geluidstudio) alsmede het nieuwe nummer van de ‘Green pepper”.

Tevens willen wij u onder de aandacht brengen dat wij in onderhandeling zijn met Stadsdeel Oud-West en de Centrale stad over het gebruik van het pand voor een termijn van enkele jaren, en dus waaschijnlijk niet in maart ontruimd zullen worden

Met vriendelijke groet,

De bewoners/gebruikers van Overtoom 301

Inlichtingen: 06-50628767

.