!!!! Arrestanten Paard morgen vrij !!!!

  !!!! Arrestanten Paard morgen vrij !!!!


Morgen, dinsdag 10 augustus, is het dan zover en worden de vier arrestanten van het Paard van Amstel na vier lange weken brommen (en dat met dat warme weer!) vrijgelaten. De strak georganiseerde Amsterdamse kraakbeweging heeft vier gemotoriseerde transportsecties in de startblokken gezet, de vier welkomstcomitees hebben de festiviteiten tot in de puntjes voorbereid en de arrestantensteungroep is klaar voor de evaluatie van haar werkzaamheden.

Wat er morgen verder allemaal nog gebeurt, hangt natuurlijk vooral van onze kameraden NN A, NN B, NN C & NN D af. Hoogstwaarschijnlijk zien we elkaar morgenavond wel in de kantine, of bel anders overdag maar naar de bekende kraakkrochten.

Politiewoordvoerder Klaas Wilting meldde dat de situatie volledig onder controle is, dat de vliegende brigade paraat staat en dat de vrijlating van de vier beruchte Ninja Turtles geen grond is voor ernstige ongerustheid. Verder ontkende hij enig verband tussen de vrijlating en de zonsverduistering op woensdag aanstaande.

De arrestantengroep dankt nogmaals iedereen die zich de afgelopen vier weken heeft ingezet voor de ondersteuning van de vier heemskinderen. Hasta la pasta!

Oh ja: gironummer 7401796 ten name van M.Eringa te Amsterdam enzovoorts. Doeg!

squamb / arrestantengroep A’dam