Den Haag: 3 jaar Autonoom Centrum! 3 dagen feest!

Op 16 april 2010 werd de voormalige kroeg “de Spring” aan de Willem van Outhoornstraat gekraakt en omgetoverd tot het Autonoom Centrum (AC) Den Haag.

Door de jaren heen zijn er veel informatie avonden georgaiseerd en heeft het AC plek geboden aan verschillende activistische groepen en indivuden. Zo is er elke maandag een veganistisch eetcafe waar er voor een klein bedrag gegeten kan worden. Er kwam bijvoorbeeld 2 jaar geleden een groep studenten van het Consevatorium vragen om hulp bij acties tegen de bezuinigingen op cultuur. Nu organiseren zij weekelijks zelf een avond met muziek en discussie. Ook vestigde info/bookstore Opstand zich in het AC net als het Kraakspreek uur. Wij hopen dat we de aankomende jaren nog meer mensen plek kunnen bieden die ergens anders geen plek zouden krijgen. Het is een AC is een plek waar het niet draait om geld maar om onderlingen solidariteit en waar gewerkt kan worden aan een wereld zonder kapitalisme en onderdrukking. En dat moet geviert worden! 3 jaar Autonoom Centrum, 3 dagen feest! Zie hier onder het programma aankomende week zal er nog wat dingen bijkomen en veranderen dus houdt onze website in de gaten!

Vrijdag 19-04-2013. Deur open 20:00
20:30 One Man’s Noise. 21:30 Resistant Repertoire, Chris Iemulo (guitar and vocal) & Leo Svirsky (accordeon) anarchist songs, DJ Nice!, Voetjes van de vloer!

Zaterdag 20-04-2013: Deur open 15:00
16:00 Shoe Eating Rabbits, 17:00 De Skaggerz. 18:30 Eten.
20:00, Crusten Unie, 21:00, Buiten Gebruik, DJ Rene Riot, DJ Maarten

Zondag:, Deur open: 13:00
Soli brunch. 14:00, Peter (guitar and vocal), 15:00 Film: Antics Road Show (Street art against the system), 18:00 Shireen (crisis folk)

https://acdenhaag.wordpress.com/2013/04/08/3-jaar-autonoom-centrum-3-dagen-feest/