Den Haag: 21 mei, 1 jaar Autonoom Centrum!

Op 21 mei bestaat het Autonoom Centrum (AC) alweer ruim 1 jaar, tijd voor een feestje met bands, info-stands en veganistische BBQ!

Afgelopen jaar hebben we een eetcafé opgezet waar je elke maandag veganistisch kan eten. Op dinsdag is er een infoshop waar je terecht kan voor boeken en zines over o.a. anarchisme, woonstrijd, activisme en autonomie. Er zijn vele info- en filmavonden gegeven over uiteenlopende thema’s binnen de sociale strijd. Ook zijn er vele nieuwe contacten opgedaan onder de buurtbewoners en studenten. Dit is waarom we het AC hebben opgezet, een plek zonder overheidsbemoeienis, waar activisten, wereldverbeteraars en buurtbewoners een plek hebben om elkaar te ontmoeten en zich te kunnen informeren en organiseren. Op naar de 2 jaar!

Open: 16.00
Veganistisch BBQ: 18.00
Bands 21.00 stipt! Aglio (crust Den Haag), Gas (hardcorepunk Delft), na de bands 90’s afterparty

https://acdenhaag.wordpress.com/2011/05/11/21-mei-1-jaar-autonoom-centrum/