Internetwerkplaats Ascii heropent op zaterdag 22 februari

Kraak-internetwerkplaats ASCII ontwaakt uit de winterslaap!

Ongeveer een maand geleden probeerde de politie ons illegaal te ontruimen op Kostverlorenkade 105-108. Met veel hulp van krakend amsterdam hebben we ons knutselhok dezelfde avond terugveroverd. Aanstaande zaterdag (22 februari) slaan wij nogmaals terug: we openen een nieuwe publieke internetwerkplaats op Kinkerstraat 92, midden tussen het winkelend publiek, wederom in een kraakpand.

Feestelijke opening
Zaterdag 22 februari, vanaf 14:00
Kinkerstraat 92, Amsterdam

http://squat.net/ascii

ASCII is een non-profit internetwerkplaats die geheel draait op vrijwiligers.Wij reviseren oude computers en bouwen ze om tot iets wat nog bruikbaar is om mee te internetten of om bij NGO’s als server te dienen. We geven cursussen in Linux, onderhouden websites voor o.a. non-profit organisaties en helpen radiostations hun signaal op internet hoorbaar te maken.

 

[squat!net]