Kraakdagen in Kopenhagen -8 juli e.v.-

  Kraakdagen in Kopenhagen -8 juli e.v.-


Website: http://www.bz-by.dk

vertaling oproep

BZ-BY 2002 -kraak je stad, bevrijd je leven.

Neem deel aan BZ-BY 2002 en eis het recht over je eigen leven terug. We gaan gezamelijk vrijplaatsen en het recht op verschillend zijn opeisen. De stad is vol met lege huizen, slechts het leven mist er! Wij zijn vol van leven en missen de ruimte! Gezamelijk kunnen we Kopenhagen vullen met kraken, akties, happenings, volkskeukens, concerten, etc.

Kraak-stad BZ-BY begint op 8 juli. Er wordt verzameld in Det Blå Hus aan de Åboulevarden 37 15.00u. De campagne gaat hoe dan ook door, ook indien Det Blå Hus ontruimd zou worden.

De voorbereidingen

Het raamwerk voor BZ-BY 2002 ligt geheel open en BZ-BY zal gevormd worden door die mensen die deelnemen. Daarom wordt iedereen opgeroepen om ideeen en visies van thuis mee te nemen. De organisatoren bereiden een info- en rechtshulpgroep voor. De infogroep zal als informatiecentrale fungeren. Mensen kunnen hierdoor elkaar informeren over projekten en aanverwanten. Hierdoor kunnen we ondervangen dat er een gebrek aan aktivisten voor verschillende projekten zal zijn. De rechtshulpgroep werkt natuurlijk aan de gerechtelijke aangelegenheden als arrestaties en aanverwanten.

[squat!net]