Krakers loods moeten wijken voor fietsen

  Krakers loods moeten wijken voor fietsen


Door onze verslaggever

NIJMEGEN – De zes krakers die vorige maand hun intrek namen in een loods op het Dobbelmancomplex in de Nijmeegse wijk Bottendaal, moeten nog deze maand het pand verlaten. Dat verlangt de gemeente Nijmegen, eigenaresse van de loods.

De gemeente wil de hal in de De Ruyterstraat gebruiken voor de opslag van ruim duizend in beslag genomen fietsen. Momenteel worden die nog gestald op het terrein van de Limoskazerne aan de Gelderselaan. Daar wordt in april echter een begin gemaakt met bouwwerkzaamheden.

Om druk op de ketel te zetten heeft de gemeente bij de politie aangifte gedaan van de kraakactie, zegt een woordvoerster van de gemeente.

http://squat.net/nijmegen

[squat!net]


Tags: