Mislukte inval bij radio 100

  Mislukte inval bij radio 100


bron en meer info: http://www.radio100.nl/_ned/

Een tiental personen incl. de (hulp?)officier van justitie, een handvol stillen en wat petten zijn vandaag (woensdag) om 14.00 uhet pand waar Radio 100 zich bevindt binnengedrongen op zoek naar de zender.

Blijkbaar was er veel verwarring over hoe en wat want men ging maar niet tot concrete aktie over, men bleek onder andere niet in het bezit van “de juiste” papieren! (dat wordt smullen voor de advokaten), niemand heeft die papieren gezien trouwens. Door niet aflatende druk van bewoners en mensen van de alternatieve bedrijfjes in het pand (waarvoor onze innige dank!) droop men onverichterzake na ruim een uur af. De (onder/hulp?) officier ging voor de deur nog zijn papieren verder invullen (!!) maar ondertussen begonnen zich sympathisanten te verzamelen naar aanleiding van het stedelijk alarm. Laten we zeggen, ze waren net op tijd weg en het alarm kon worden afgebeld.

Diverse mensen van de amsterdamse vrije radioos en andere alternatieve media waren aanwezig en ter plekke onstond het idee voor een speciale uitzending, morgen (donderdag) vanaf 18:00 uur op de gezamelijke vrije radioos en het internet. Deze uitzending zal gaan over het belang van de vrije media in het algemeen en de radioos in het bijzonder.

In amsterdam zijn er 3 vrije radioos: Radio Patapoe, Radio de Vrije Keyser en Radio 100. Deze radioos hebben een lange traditie van het vervullen van behoeftes naar onafhankelijke muziek, cultuur en informatie. Uiteraard is er ook een keur aan bladen, schrijvers en video/film collectieven die geschaard kunnen worden onder vrije media.

We nodigen iedereen die werkzaam is op/aan/in/met vrije media en zich eens goed uit wil spreken uit voor deze speciale uitzending. Kom naar de studio, bel op of chat mee via het internet. Geef het door!

  speciale uitzending DONDERDAG 21 maart vanaf 18:00 uur

Op Radio 100; 99.3 FM – Amsterdam

radio 100