Broedplaatsen-reportage op Radio1

  Broedplaatsen-reportage op Radio1


Vanochtend om 11:00u. werd er op Radio 1 een reportage uitgezonden over het Amsterdamse broedplaatsenbeleid. Aan het woord komen de voormalige Filmacademie aan de Overtoom 301, de Plantagedoklaan en de fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD.

Halverwege wordt nog een bezoek gebracht aan het z.g.n. Swammerdam-instituut, een al jaren leegstaande betonklont aan de 1e Constantijn Huygensstraat, alwaar een kraakwachtenbroedplaats is gevestigd naar ‘t idee van de gemeente, een voorbeeld van hoe het niet moet.

‘t verhaal eindigt met een vvd-pleidooi voor het op transport zetten van kunstenaars naar Rotterdam.

Dit alles is ook te beluisteren op Squat!Net, helaas alleen voor de gelukkigen in bezit van geluidskaart & snel internet. De opname hapert hier&daar een beetje omdat het gebruikte teepje een beetje rot was.

+/- 8MB, 15minuten, 64kbps mono mp3

‘t zelfde, maar dan in RealAudio

Too bad, too late: geluidsfragmenten zijn verwijderd i.v.m. bandbreedte.
Mail webnl [at] squat [dot] net o.v.v. welk formaat je wilt(mp3/real), en dan sturen we ‘m via digi-post.

radio 1