Buurtsmurf bedreigt escobar

  Buurtsmurf bedreigt escobar


Na de nodeloze oefening in krakers meppen op de Kinkerstraat leek socio-smurf Rob Neef het een leuk idee om aan te kondigen dat maandag OF dinsdag ME de Escobar aan de Amstel komt ontruimen. Eerder was de Escobar toegezegd dat er pas in oktober sprake van een ontruiming zou zijn. Kinderachtig is een goed woord voor de provocaties, bedreigingen en grof geweld die de ME smeris en bratra (braak traangas) op de krakers loslaten. Wanneer de handhaving van de openbare orde alleen de verantwoordelijkheid van het politionele apperaat zou zijn is oproer onontkoombaar. Deze laatste week is namelijk herhaaldelijk gebleken dat de ‘hobbyclub’ ME zit te smachten op een verzetje.

De beloften van Patijn (niet ontruimen tijdens EK) worden steeds leger. Het wordt tijd dat hij zijn blauwe mannetjes rustig weet te houden.

Wij willen geen rellen, wij willen gewoon wonen.

gargamel