22 april presenteert ravage een benefiet CD in de OCCI

  22 april presenteert ravage een benefiet CD in de OCCI


Beste mensen,

Met gepaste trots presenteren wij op zaterdag 22 april in Amsterdam de verzamel-cd Zootje Ongeregeld. Het betreft hier een benefiet-cd ten bate van de proceskosten die de redactie van Actieblad Ravage maakt in een proces tegen de Staat.

De presentatie van de cd vindt plaats op zaterdag 22 april in zaal OCCII, Amstelveenseweg 134 in Amsterdam. Op deze avond treden de volgende muzikanten, dichters en bands op: Diana Ozon, Hans Plomp Trio Troosteloos, Lilani & Prop, Maxwell Miller & Colin, Declined, BEP, Seein’ Red en aansluitend live Drum ‘n Bass van de Heilige Drie Eenheid. Aanvang 21 uur, entree f. 10,- U bent van harte welkom op deze avond.

Zowel de opbrengst van de cd als van de presentatie-avond zijn bestemd voor de proceskosten die Ravage maakt in een langdurig proces tegen de Staat. Dit naar aanleiding van een huiszoeking in 1996, waarbij een rechercheteam tal van redactionele- en abonneegegevens in beslag nam zonder daarvoor bevoegd te zijn. De oorspronkelijke reden van de huiszoeking was het in beslag nemen van een claimbrief, die overigens niet meer aanwezig bleek. Op 1 mei a.s. volgt er een slotpleidooi in de bodemprocedure.

  Reklame:

By the way: de benefiet-cd (met o.m. unieke nummers van NoMeansNo, Trottel, Spaceheads, Seein’ Red, The Ex, Steve Eto en Chumbawamba) kost op de presentatie-avond slechts f. 10,- Anders te bestellen door f. 17,50 over te maken op giro 5859751 t.n.v. Ostadeblade o.v.v. Zootje Ongeregeld. Vanaf mei in de platenwinkel verkrijgbaar voor f. 20,-/f. 24,-.

See you!

Ravage, actieblad Van Ostadestraat 233n

1073 TN Amsterdam

telefoon 020-6761773

fax: 020-6730595 Internet: http://www.antenna.nl/ravage

ravage