kraakdemonstratie in Munster goed bezocht

  kraakdemonstratie in Munster goed bezocht


Afgelopen zaterdag 5-2 vond de kraakdemonstratie ter behoud van het bolwerk ‘Uppenbergschule’ plaats. Er kwamen ongeveer 500 mensen opdraven. Hieronder waren opvallend veel mensen uit andere steden zoals Frankfort, Bremen, Giessen en Amsterdam. hier is dat kalenderpandenspandoek dus gebleven>

De ‘Uppe’ is gekraakt op 1-1-00 en is bedoeld als autonoom centrum. Al binnen korte tijd wist men deze lege school om te vormen tot een plaats die bruist van de aktiviteiten. Over enkele dagen gaat de gemeente beslissen over de toekomst van het gebouw. Gezien de konservatieve achtergrond van de Munster gemeenteraad ligt hier niet veel hoop. Het pand zou plat moeten om er in de toekomst iets te gaan doen. Wat is onduidelijk, er zijn nog geen konkrete plannen. De verwachting is dat het terrein de eerste drie jaar braak zou komen te liggen.

Uppenberger schule Schulstrasse 24 Muenster (Dld)

hoek Grevenerstrasse/Schulstrasse

Het nieuws over munster wordt naar verwachting sneller bijgehouden op http://squat.net/de/news/

[squat!net]