nieuws van het ontruimde pand Jacob Obrechtstraat 3

  nieuws van het ontruimde pand Jacob Obrechtstraat 3


Aanstaande donderdag om 9.30 vindt het hoger beroep tegen de al uitgevoerde ontruiming van Jacob Obrechtstraat nummer 3 plaats op de Prinsengracht. In een eerder kort geding beweerde de eigenaar dat hij ging verbouwen. Na de ontruiming heeft hij het pand echter verkocht aan een BV uit Rijsenhout. Zijn eerdere beweringen bleken dus leugens, alleen om het pand leeg (=duurder) te kunnen verkopen. De prijs voor het stulpje was 1,8 miljoen terwijl hij het zelf voor 3 ton had gekocht ongeveer 5 jaar geleden. In het hoger beroep hopen de krakers gelijk te krijgen in hun verhaal dat de ontruiming onterecht was. Gelukkig zijn er weer eens mensen die zich ook nog druk maken om hun pand NA de ontruiming.

[squat!net]