Mega-kraak in Eindhoven

  Mega-kraak in Eindhoven


Op vrijdag 5 november is in Eindhoven een mega pand van bouwbedrijf timmers uit rosmalen gekraakt. Dit pand in de Eindhovense Tramstraat (het oude Hatema-complex) is zeer groot en moet ruimte gaan bieden aan zo’n 12 bewoners en 20 werkplaatsen. Bij de ingang (waar de schuifdeuren zitten) komt een galerie/expositieruimte. Het pand, de trammeland stond al veel te lang leeg en heeft nu een perfecte bestemming gekregen. Mede doordat de autonome republiek 2b platgewalst zal gaan worden (met dank aan de expansiedrift van de Effenaar) is dit pand een aanwinst voor heel Eindhoven. Grootse plannen alom. De eigenaar (bouwbedrijf Timmers uit Rosmalen) is ons onbekend, we weten dus niet goed in hoeverre deze moeilijk gaat doen. informatie hierover svp mailen naar: trammeland21 [at] hotmail [dot] com (disclaimer: Squat.net wil hier niet het gebruik van snotmeeladressen promoten)

Dit nieuws is een beetje laat maar we hebben het te druk gehad met regelen, zagen, timmeren etc. namens de actievoerders, Max van Hout

Eindhovense krakers