Kraakdagen in Utrecht

 

  Kraakdagen in Utrecht

 


Van vrijdag 13 augustus t/m maandag 16 augustus vinden de Utrechtse Kraakdagen weer plaats. Net als vorig jaar een lang weekend gevuld met aktiviteiten en acties die in het teken staan van ‘kraken in Utrecht’. Naast de obligate kraakacties ook een hoop andere activiteiten, waarbij een zwaartepunt zal komen te liggen op de aanjaagfunctie die kraken heeft mbt. woningnood en het leefbaar houden/maken van een stad.

Het voorlopige programma:

Vrijdag 13 augustustus Kraakacties Fietsdemo. thema kraken in Lombok Eten in versgekraakt pand worksjop ‘pandje opknappen’

Zaterdag 14 augustus actiekraak Historische kraakwandeling Eten in versgekraakt pand

Zondag 15 augustus Kraakbaan (sterrenslag voor kraker*s) Punx picknick eten

Maandag 16 augustus kraken Actie!

Verder is er elke dag verse Springstof. Kroegen en andere festijnlocaties zullen ook open zijn. Elke dag wordt er geklust in versgekraakte panden. Het DIY principe is van kracht dus veranderingen in activiteiten zijn altijd mogelijk! Kom met een idee en voer het uit. Alle ruimte en hulp is aanwezig. Ook zal er een kraakcatering actief zijn, voor alle hongerige en dorstige mensen.

Er zal een 24-infopost open worden gesteld. Hier is oa. de arrestantengroep, persgroep en EHBA aanwezig. Je kan hier elk moment van de dag terecht voor je up-to-date informatie over het hele gebeuren.

Adres: Ubica Ganzenmarkt 26 Utrecht. tzt. zal er een infotelefoon geopend worden. Details hierover volgen nog, evanals een programmaboekje met preciese tijden en uitgebreidere info.

Natuurlijk is er elke dinsdag kraakspreekuur: van 17:00 tot 18:00 in het ACU Voorstraat 71

[squat!net]

 


 

Tags: ,