Amsterdam: Ontruiming / Joe’s Garage

Naar alle waarschijnlijkheid komt er dinsdag 14 oktober 2008 een ontruimingsronde. Pretoriusstraat 28, waar Joe’s Garage gevestigd is, wordt dan leeggetrokken.

Het gebouw waar 7 mensen en 3 katten wonen en waar een bloeiend sociaal centrum met duidelijke buurtfunctie gehuisvest is, wordt dan overgedragen aan de speculanten die geen enkele band hebben met de Transvaalbuurt en alleen uit zijn op financieel gewin.

 

De bewoners van het pand en de vrijwilligers van het sociaal centrum hebben wel een sterke band met de buurt en zullen deze niet zo snel lossen. Joe’s Garage is dus van plan zijn buurtfunctie tot op het allerlaatse ogenblik te vervullen.

 

Op zaterdag 11 oktober is er dus gewoon weggeefwinkel van 14.00-18.00 en op maandag 13 oktober wordt het volkseten vanaf 19.00 geserveerd.

 

Komt allen!

 

http://joesgarage.nl/