Eigenaar slaat krakers, krakers slaan terug

  Eigenaar slaat krakers, krakers slaan terug


Gisteravond, 19 juni, om 19:20 werden de krakers aan de Reactorweg 3 verrast door een inval van de eigenaar, hieronder hun verhaal:

Een auto stopt voor de deur, 2 mannen stappen uit waarvan een begint te schreeuwen: Hij is de eigenaar en wij moeten direct oprotten. Hij trapt de deur in en stormt naar binnen. De twee aanwezige krakers worden door hem flink geslagen, als hij een stuk hout vind begint hij ook daarmee te meppen. De twee krakers vluchten het pand uit en halen hulp van de buren. Er breekt een knokpartij uit waarbij over en weer rake klappen vallen. De man, die ondertussen al onze ruiten heeft ingeslagen, wordt flink door ons te grazen genomen en vlucht het pand uit. De tweede man stapt uit de auto met een groot mes, hierop is de auto door ons bekogeld, waarbij 2 ruiten sneuvelen. Daarop zijn ze halsoverkop vertrokken. De smeris is langsgeweest en er is aangifte gedaan: “daar hoor je over een jaar misschien wat over”. Dezelfde avond zijn er met behulp van een grote groep sympathisanten noodreparaties verricht en stevige barricades in elkaar geknutseld.

Wij wijken niet voor knokploeggeweld! Huizen zijn om in te wonen!

P.S. Eigenaar is B.M.G. Vastgoed BV, meer info volgt…

KSU Utrecht