Pandje in Nijmegen gekraakt

  Pandje in Nijmegen gekraakt


Beste (nieuwe) buurtgenoten

vandaag hebben wij het pand gelegen aan de Ubbergseweg 3 weer teruggegeven aan het woningenbestand. Na meer dan een jaar leegstand gaan wij, drie studerende en werkende personen, het pand weer bewoonbaar maken en dus ook bewonen. Al gedurende enige tijd zijn wij op zoek naar een woning, maar met een minimuminkomen is dat niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je bedenkt dat er nog steeds woningnood is. Wanneer er dan huizen meer dan een jaar leegstaan, is een oplossing snel gevonden. We zijn van plan, zeker in het begin, de nodige herselwerkzaam-heden aan het huis te verrichten. Ook na verloop van tijd wil-len we het pand in goede staat onderhouden. Voor vragen kunt u altijd bij ons aankloppen, maar ook voor een kopje koffie of thee om kennis te maken is iedereen van harte welkom.

met vriendelijke groet,

woongroep Ubbergseweg 3
Artikel uit de Gelderlander over deze kraak: http://postie.squat.net/2001/01/22/krakers-trekken-in-gemaalwoning-ubbergseweg/

[squat!
terug

Tags: