Internationale kraken-maillijst

  Internationale kraken-maillijst


Kraken-post kent nu ook een internationale variant

Vanuit de kraken-post maillijst is een nieuwe maillijst opgezet welke bedoeld is voor internationale kraakberichten. Vind je jouw bericht zo interessant dat het over grenzen heen gelezen zou moet worden, post het dan op deze lijst.

Er is echter een voorwaarde: Het moet tweetalig zijn. dus, schrijf bijvoorbeeld in je moers taal en maak op zijn minst een zinnige samenvatting in een andere taal.

In den beginne zal de lijst gemodereerd worden. Hopelijk loopt alles dusdanig dat we uiteindelijk op dezelfde wijze kunnen werken als de kraken-post maillijst. We hopen door het opzetten van deze lijst de kraken-post lijst te ontlasten van moeilijk te begrijpen berichten maar tegelijkertijd een nieuw platform hiervoor te bieden. De regel van tweetaligheid is ingevoerd om de begrijpelijkheid te verhogen en om een barriere op te werpen voor mensen die alles zonder ommezien willen forwarden of de gehele lijst willen abonneren op allerlei nieuwsbrieven. Reklame maken voor deze nieuwsbrieven mag natuurlijk wel.

Aanmelden op deze lijst: stuur een lege mail aan kraken-int-subscribe [at] dvxs [dot] nl Inzenden: kraken-int [at] dvxs [dot] nl

voor meer informatie over de nederlandse kraken maillijst kan je kijken op http://www.dvxs.nl/~skwot

[squat!net]