info-avond over nieuwe wetgeving omtrent verruiming bevoegdheden justitie

  info-avond over nieuwe wetgeving omtrent verruiming bevoegdheden justitie


EEN INFORMATIEAVOND OVER DE NIEUWE WETGEVINGEN OP HET GEBIED VAN O.A. OPENBARE ORDE, BESTUURLIJKE AANHOUDING TOT 12 DAGEN, VERMOMMINGSVERBOD (ART. 141); OPSPORING EN AFLUISTEREN (BOB: BIJZONDERE OPSPORINGS-BEVOEGDHEDEN)

PROGRAMMA: (tijden zijn onder voorbehoud)
20.00 UUR: ZAAL OPEN EN KOFFIE
20.30 UUR: ADVOCAAT MARQ VAN WIJNGAARDEN OVER DE BOB
21.00 UUR: VRAGEN
21.15 UUR: PAUZE
21.30 UUR: BURO JANSEN & JANSSEN OVER AANPASSING ARTIKEL 141
22.00 UUR: VRAGEN EN DISCUSSIE
22.30 UUR: AFSLUITING EN KROEG GAAT OPEN

WAAR? IN “VRANKRIJK”
SPUISTRAAT 216
1012 VT, AM*DAM

ENTREE IS GRATIS, NA AFLOOP KROEG OPEN

  info-avond op vrijdag 24 maart in Vrankrijk

Op dit moment veranderen een aantal repressieve wetgevingen razendsnel met het oog op Euro 2000. Ook bij toekomstige ontruimingen kan (en zal) het vernieuwde artikel 141 gebruikt gaan worden. Om meer over de achtergronden te weten te komen zal Buro Jansen & Janssen ingaan op de mogelijke gevolgen van art 141, advocaat Marq van Wijngaarden zal uitvoerig ingaan op de wet BOB die per 1 februari in werking is getreden. In dit artikel worden nieuwe “spelregels” inzake opsporing en afluisteren (ook mobiel, internet, e-mail etc.) geregeld.

.