MAILINGLIST OVER KRAKEN

 MAILINGLIST OVER KRAKEN


Sinds vandaag (8-3-1999) bestaat er een mailingslist ‘Kraken’. Door je te abonneren op deze lijst krijg je de geposte nieuwtjes en diskussie automatisch toege E-mailt. Ook kan je natuurlijk zelf bijdragen opsturen. Je hoeft je hier niet voor te abonneren. De lijst is bedoeld voor eenieder die op de hoogte wil blijven van het wel en wee van de verschillende kraakscenes. Je kan hier de laatste ontwikkelingen rond je kraakpand kwijt, vragen voor hulp doen en het artikeltje in je huis-aan-huiskrant over je kraakaktie overtikken.

Wij hopen dat deze mailingslijst kan bijdragen aan een betere band tussen krakers en sympathisanten onderling en dat het helpt om mensen verder te laten kijken dan de eigen huisvergadering lang is.

Je kan je voor deze lijst aanmelden door een mail te sturen aan:

Majordomo [at] hbosch [dot] xs4all [dot] nl


terug