Politieinval Crisis, Hilversum

 Politieinval Crisis, Hilversum


Overgetiept uit de ‘Grachtenstøf’, een samenwerkingsverband tussen Springstof (Utrecht) en Grachtenkrant (Amsterdam-centrum) 15-2-99

(van onze correspondente)

‘t was een leuk feest, zondag 14/2 jl. De zanger van BSE was te zat en stoned om zelf hardcore te kunnen zingen…

Veel bezoekers, iedereen blij dat crisis kan blijven. De politie niet. Rond ongeveer 3.00 uur ‘s nachts poogden 8 stuks smeris zich toegang tot de huiskamer te verschaffen wat de mensen bij de deur klappen en gescheld opleverde. Een nog bij machte zijnde punk vroeg wat ‘ de jongeheren en-dames wilden. Aanklacht A: illegale horeca, B:lawaai, beiden leken ontworpen als treitercampagne des gemeentes nadat die gemeente een ontruimings Kort Geding had verloren ivm Crisis. De Groest was te klein. Na een rondleiding en wat gedreig van de Blauwe kant ging men weg, ze komen later deze week terug. Meer nieuws later. (In de springstof, typ.)


Een kinkersprookje

Sociocop vd Neut uit de Kinkerbuurt (am*dam) was van plan vanochtend met de platte pet Overtoom 357- Sandmann pand- te ontruimen; belde daarvoor de advokaat van de bewoners op, maar hoorde dat ze donderdag Kort Geding hebben.


terug