Een paar grafiekjes

  Een paar grafiekjes


Hallo beste mensen.

Het internet magazine [squat!net] wordt door meerdere mensen in verschillende landen geproduceerd. Hoe meer wij voor squat.net doen, des te meer wordt het internet magazine bezocht en gebruikt. Dat vinden we aan de ene kant ook wel leuk maar vanuit een ander standpunt bezien is het eigenlijk ook wel slecht?: We willen namelijk niet alleen een entertainer zijn. Wij willen ook wel eens in de zon kunnen liggen,terwijl het nieuws op squat.net vanzelf binnenkomt.

Uit de grafieken die wij hebben kun je herleiden hoeveel bezoekers naar het magazine kijken. Maar je moet jezelf niet voor de gek houden. Misschien kijken de mensen alleen vanwege een of andere truuk naar onze pages. Misschien wordt van een groot deel van de ip adressen niet geidentificeerd.

Maar toch geeft de onderstaande grafiek ongeveer weer wat wij zo aan email ontvangen en in welke landen er interesse bestaat. Misschien hebben jullie ook zin om mee te doen. Meer interaktie graag.


Overzicht van bezoekers squat.net in juli 1999 / Alleen landen met meer dan 100 aanvragen.

1 Duitsland
2 Nederland
3 Zwitserland
4 Oostenrijk
5 Spanje
6 Zweden
7 Frankrijk
8 Italie
9 Engeland
10 USA-Univers.
11 Canada
12 India
13 Finland
14 Denemarken
15 Belgie
16 Mexico
17 Slowakij
18 Argentie
19 Chili
20 Polen
21 Japan

[squat!net]