‘Die vlieger gaat wel op’

  ‘Die vlieger gaat wel op’


Dit is een reactie van Erik de Vlieger op https://squat.net/nl/news/http://postie.squat.net/2002/10/12/die-vlieger-gaat-niet-op/
Voor meer ‘diskussie’ zie ook de Kraken maillijst.

hallo mensen

Onder de noemer Die vlieger gaat wel op schrijf ik het volgende n.a.v. de scharreleieren en t pamflet

1. politieke aspiraties. : nee nee en nog eens nee.

2.Gelikte strategie : volgens mij heb ik naar aanleiding van mijn uitlatingen ruzie met een aantal ondernemers, een aantal politici en nu dus ook met een aantal krakers. Met andere woorden dit slaat nergens op. Ik wil met niemand vriendjes worden als het mij niet aanstaat. klaar uit en wie het niet zint wil ook niets met mij te maken hebben. Ook goed.

3. romanof: gelul Ik kocht de panden van een speculant en heb bij de gemeente bewerkstelligd om haar panden mee te ontwikkellen. Vervolgens ingezet op kleine eenheiden die betaalbaar zijn en de woningbouwvereniging erbij gehaald teneinde ook een gedeelte betaalbare huurwoningen te maken. Treanor; sukkel die je bent begrijp je dat niet??? zo hoort het. deed iedereen dit maar. Vervolgens een toppresentatie voor de verkoop gemaakt. JA TRENDY nou EN????

4.tsjechie in dit interview is er door mij gezegd maar kan anders uitgelegd worden , van werknemers gekocht en niet omwonenden. In ieder geval groot bedrijf en zware problemen na privatisering en enorm verouderd. Aldus gemoderniseerd en niet zoals de saneringsboefjes driekwart van de mensen eruit gegooid maar omzet gezocht. Missie na veel vieren en vijfengeslaagd.Vervolgens met behoud van de arbeiders aan durkopp verkocht. Bedrijf bestaat nog en floreert. Iedereen blij en een smerige manier van uitleg en absoluut incorrect. Ja ik heb geld verdient NOU EN?? Ik word daar nog steeds met respect ontvangen omdat onze naaimachinetak daar nog steeds produkten betrekt.

5.Manchester krottenkoning?? debiele voorstelling. kocht daar een aantal back to back woningen en wat bleek dat als je je geld wilde hebben bij sommige wanbetalers dat het daar een usance is de huur op te laten halen door muscle-boys. Doe ik dus niet. Waarom niet?? Daarom niet!! Conclusie wegwezen en zo gezegd zo gedaan. Er wordt door de kippen gesuggereerd dat ik zelf zware jongens inhuur. Goebbels tactieken,

6. P.R. nadenken!!!!!!!!!!!!!! Juist ik schop tegen de orde aan.

7. kippen wild?? nee reactonair eerst een ei en dan…

8. Verder heb ik hekel aan geweld maar anderen dus niet.

9. ok noem me een lul,debiel,geldwolf of gek maar niet speculant

Verder vormt iedereen maar haar eigen mening maar probeer dat zonder te liegen.

groet erik de vlieger

Erik de Vlieger