Huurder wil weer tussen krakers wonen

 

  Huurder wil weer tussen krakers wonen

 


Voorgeschiedenis o.a. http://squat.net/nl/news/preto020901.html

Eind augustus 2001 heeft een knokploeg van eigenaar Hamerling beheer / Grandma BV / McCarthy de huurder van Pretoriusstraat 28-II met een knokploeg op straat gezet. De boven- en onderwonende krakers liet hij ongemoeid.

De politie weigerde in te grijpen om de huurder weer op zijn woning te krijgen. Hij moest maar naar de rechter stappen. Als de eigenaar niet per vandaag een positief antwoord geeft op deze eis, volgt er een kort geding. Eisen in dit geding zijn het ter beschikkingstellen van de woning binnen 14 dagen. De rechter wordt tevens gevraagd een dwangsom van 100.000nlg op te leggen als de woning niet in goede staat wordt opgeleverd.

 

[squat!net]