Proces van Opus Dei tegen een vermeende kraker van schapenstraat 29 (Leuven)

  Proces van Opus Dei tegen een vermeende kraker van schapenstraat 29 (Leuven)


Hetvolgende werd ontvangen van de ‘LUPA’. Abonneer je op hun mailinglijst via l_u_p_a [at] altavista [dot] com

hun site met ongevraagde reklame: http://members.nbci.com/l_u_p_a/

De site van het kraakpand aan de schapenstraat: http://members.tripod.com/sheepstreetsquat/

PERSBERICHT 11/9/2000:

Proces van Opus Dei tegen een vermeende kraker van schapenstraat 29

Op maandag 11/9, om 9u ging de tweede ronde van het proces tegen Thierry Laenen door voor de rechtbank van eerste aanleg in Leuven. De vragende partij, Opus Dei,verdenkt hem ervan een van de bezetters van het kraakpand in de Shapenstraat te zijn. Opus Dei toonde zich ongeduldig genoeg om afgelopen donderdag voor de tweede keer een inbraak met huisvredebreuk te organiseren. Enkele delen van het huis, zoals de wc en enkele buitendeuren, werden daarbij onvakkundig gebarrikadeerd. Merkwaardig genoeg weten zij hun momenten zo te kiezen dat er telkens niemand in huis is. De boeken over de geheime macht van Opus Dei, en de schandalen, moorden en afpersingen waarbij deze maffiose “katholieke” sekte betrokken is, komen met de dag realistischer over. Waarmee mogen wij nog kennis maken?

Hoedanook, deze intimidatiepogingen met een wanhopig karakter ( de deur werd ingetrapt) leverden ons enkel meer vastberadenheid op, en wat uitstekend barrikademateriaal, waarvoor wij de heren van Opus Dei nog eens hartelijk danken.

Wat het proces betreft riepen wij op om in afwachting van een ongetwijfeld zalvende gerechtigheid wederom de rechtszitting te boycotten. Ook aan onze sympathisanten werd gevraagd hun kat af te vaardigen. Onze verkiezingscampagne vorm geven lijkt ons momenteel een nuttiger bezigheid, dus kijk uit naar nieuwe akties.

Hoewel onze kommentaren bij deze kraak en het wanhopige proces reeds eerder gegeven zijn, blijven wij bereikbaar voor kommentaar op het nr. 0496/ 40 85 65, of PB 80, 3000 Leuven 3

Met vriendelijke groet,

Het Sociaal Centrum