Kraakspreekuren Schinkel en de Pijp gaan samen in kraakspreekuur Oud-Zuid (Amsterdam)

  Kraakspreekuren Schinkel en de Pijp gaan samen in kraakspreekuur Oud-Zuid (Amsterdam)


Ziehier een huishoudelijke mededeling van bovenstaande spreekuren(in am*dam dus)

Ksu schinkelbuurt voegt zich met onmiddelijke ingang bij Ksu de Pijp(of andersom natuurlijk)In de praktijk betekent dat dat er op dinsdagavond geen spreekuur meer gedraaid zal worden in de Binnenpret. Voor info en hulp over pandjes in de VPC, Schinkelbuurt, Hoofddorppleinbuurt,Pijp, rivierenbuurt en swammerdambuurt kan je vanaf nu terecht in de Molli, van ostadestraat 55h op maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Er blijft wel een aanspreekpunt in de Binnenpret: elke werkdag van 13.00 tot 19.00 uur.

Verder misschien nog interessant: We zien dit als een tijdelijke oplossing voor het lage animo voor kraken/meewerken bij kraakspreekuren in deze buurten(in de hele stad?!) Het is natuurlijk altijd beter te kunnen werken in een kleinere buurt, waar je je gemakkelijker op kan concentreren. Aan de andere kant zou deze samenwerking een nieuwe impuls kunnen geven aan het kraken aldaar. We zien het wel.

ksu de pijp/schinkelbuurt