PUSCII -vrije internetwerkplaats-

  PUSCII -vrije internetwerkplaats-


From: springstof springstof [at] antenna [dot] nl
To: aktielijst [at] antenna [dot] nl, kraken-post [at] dvxs [dot] nl
Subject: puscii- nu ook op zaterdag

——————— PUSCII -vrije internetwerkplaats-

gezien het grote success en het groeiend aantal vrijwilligersters gaan we vanaf zaterdag a.s. ook op zaterdag open. hoewel het potentiaal er is om drie a vier dagen open te gaan, zitten we momenteel nog steeds met een analoge telefoonverbinding op het wereldwijdeweb, en de telefoon is doordeweeks stinkend duur, en onze financiele middelen beperkt. het blijft dus wachten op ADSL (zo’n razendsnelle verbinding) en dat gaat nog enige tijd duren. we verwachten in augustus.

verder kun je in Puxii donateur worden, daartegenover staat dat deze mensen of clubjes een eigen account op onze machines krijgen, dus beveiligt je documenten, wachtwoorden en instellingen opslagen. grijp deze kans, wij zullen blij mee zijn;-)

owja en nog iets we zijn erg op zoek naar geheugen (simms en dimms), hebben wat extra goede masjienes staan die we niet op het netwerk kunnen aansluiten uit gebrek aan geheugen, en alles wat we kunnen vinden is zo vreselijk duur.

XX

uw Puxii-tiem puscii [at] squat [dot] net http://squat.net/puscii

geopend iedere za/zo van 14 tot 18 uur ganzenmarkt26, utrecht

uw Puxii-tiem


Tags: