Nieuw kraakpandje in Utrecht

Hoppa

Vandaag is er een nieuw pandje toegevoegd aan het kraakregister van de stad Utrecht.
Uit eigen onderzoek is gebleken dat het pand aan de Ravellaan 7 meer dan een jaar niet meer volgens de oorspronkelijke bestemming wordt gebruikt. Wel is er dit jaar een omgevingsvergunning aangevraagd voor het realiseren van een tijdelijke evenementenlocatie. Er zouden dit jaar 3 evenementen worden gehouden maar op last van de bewoners en belangen vereniging Welgelegen, is er na het eerste evenement bezwaar aangetekend. De Buurt heeft aangegeven te veel last te hebben gehad van het evenement dat een week lang plaatsvond.

Wij willen hiermee dan ook aangeven dat wij niet tot overlast zullen zijn. Sterker nog, wij willen een handreiking bieden aan de buurt zodat zij ook kunnen profiteren van de sociale culturele ontmoetingplaats, die wij willen realiseren in de buurt. Wij zullen zowel de bewoners, als de belangenvereniging Welgelegen hierbij betrekken.

Wij zijn een klein huishouden die ook bereid is met de eigenaar om de tafel te gaan zitten om eventuele afspraken omtrent het gebruik van het pand te maken.

De wijkagent komt morgen op 7 feb een kopje koffie knallen rond een uur of 12.00

Het huisrecht is tot nu toe gerespecteerd, maar voor hoe lang nog…
wordt vervolgd…

ohja en iedereen is natuurlijk van harte welkom, dus komt allen

https://www.indymedia.nl/node/26415