Amsterdam: Programma voorbij! Camping de Valreep geopend.

Beste vrijwilligers en sympathisanten,

Het programma is voorbij. Geen vrijwillig georganiseerde activiteiten meer. Vandaag verwachten we de uitslag van de rechter maar we gaan er vanuit dat het belang van de staat, de ontruiming van een prachtig collectief voor leegstand, prevaleert. Om de bewoners van de Valreep de kans te geven hun laatste spulletjes veilig te stellen zonder dat de platte pet intussen over het hek klimt vragen we jullie allemaal de komende dagen met een tentje en/of een slaapzak te komen kamperen op het Valreep-terrein. Er wordt komende dagen elke dag eten verzorgd en we kunnen jullie hulp goed gebruiken bij de verhuizing. Waar gaan we heen? Dat blijft nog even geheim tot na de ontruiming. Het wordt in ieder geval super gezellig!

Groetjes,

de Valreep.

http://valreep.org/algemeen/programma-voorbij-camping-de-valreep-geopend/