Brussel: UDEP in bezetting

Een goede dag aan jou,

 

Deze zaterdag 15 december [2007]zijn een veertigtal mensen zonder papieren en hun vereniging UDEP een nieuwe bezetting begonnen in een leegstaand gebouw in Brussel. De bezetting vond plaats na de manifestatie voor meer koopkracht en solidariteit. Het bezette gebouw heeft een grote oppervlakte en vele ruimte. Dat is een goede zaak omdat er zich dan veel mensen kunnen verzamelen. Deze zondag hebben we jou en je energie nodig om er wat leven in te blazen. Versieren, poetsen, installeren, in het kort, samen zijn met ons.

We hebben ook nodig:
– borstels, dweilen, poetsprodukten enz…
– voeding, koffie, suiker, thee, melk, biscuits, blikken,…
– dekens, matrassen, pulls, warme kledij
– kleine verwarmingen en komforen die NIET op elektriciteit werken
– stoelen
– mensen die iets kennen van WATER en ELECTRICITEIT

 

…en vooral je aanwezigheid, je hart, je ideeën en initiatieven.

 

Indien je zondag niet kunt komen ben je natuurlijk even welkom op alle andere dagen. Afspraak op de Koningsstraat 123 (naast metrostation Kruidtuin/Botanique, tram 92). Van daaruit zal iemand je opvangen en het gebouw, dat vlakbij ligt, tonen.
Een algemene vergadering zal plaatsvinden op maandag om 18.00 u.
De ruimte laat toe om er activiteiten, bijeenkomsten, concerten, filmvoorstellingen en ateliers te laten doorgaan.
Aarzel niet om uw eigen wensen kenbaar te maken.

 

WELKOM, we hervatten de acties en onze strijd gaat voort!

 

Contact: 0486 78 31 95

UDEP Brussel