Nog steeds drie arrestanten

  Nog steeds drie arrestanten


Zondagavond, tijd voor een balans. Hoeveel mensen er uiteindelijk opgepakt zijn geweest, en hoeveel daarvan oranjegangers waren is onduidelijk. Wel is duidelijk dat er nu nog drie vastzitten (en dat zijn geen oranjemafketels). een jongen zit vast op schennis van leden van het koningshuis (of iets dergelijks), hij wordt maandag voorgeleid voor de rechter-commisaris. Deze beslist of een voorarrest nodig is. Twee andere jongens werden opgepakt wegens het verspreiden van stickers waarop maxima en alex te zijn waren met en hakenkruis.

De sticker vind je inmiddels ook op de hoofdpagina van squat!net. Verspreid deze en laat je “ongenoegen” merken. Deze twee jongens worden waarschijnlijk maandag of dinsdag het land uitgekickt. Zij zullen niet verder strafrechtelijk vervolgd worden in Nederland (en zijn er niet meer welkom. Vanavond (zondag) zal er opnieuw een lawaaidemo zijn om de arrestanten een hart onder de riem te steken.

Laat ze merken wat je hier van denkt. Laat ze merken wat je van ons koningshuis vind! NEDERLAND POLITIESTAAT! hier geen klein-Argentinië.

Better dead than wed!!!!!

Arrestantengroep Amsterdam