Verslag mislukte kraak Utrecht

  Verslag mislukte kraak Utrecht


Kraakverslag Utrecht

Afgelopen, donderdagnacht 03-0102 werd er een pand gekraakt aan de mgr. van de wetering straat in Utrecht. na een hoop gedoe met muurtje overklimmen en lastige deuren, kwam men tot de conclusie dat er niet gekraakt kon worden omdat er allerlei spullen binnen stonden, het betreffende pand was een garage, en er stonden o.a. motor’s binnen.de krakers kwamen weg maar 1 kraker was wat vergeten, toen deze kraker nogal lang wegbleef is er iemand terug gegaan om te kijken of hij niet in elkaar werd geslagen door een lastige buurtbewoner ofzo iets dergelijks. Helaas voor hun had er toen al iemand de smeris gebeld, die dachten dat het om een inbraak ging dus die waren nogal ruw met de arrestatie, tegen de muur en de handboeien om.

Overgebracht naar Hoofburo Paardeveld waar ze een nacht hebben moeten zitten en vieze boterhammen met kaas aangeboden gekregen hebben. 1 van de krakers had een telefoon bij zich waar een aantal nummers instonden, dus de politie had het lekker druk met bellen en zijn zo aan de naam van 1 van de krakers gekomen ( en die maar volhouden dat ie bas heette ) volgende dag zijn de krakers vrijgelaten met en weggekomen met een dagvaarding, ze moeten voorkomen op 28 maart rond 4 uur.

Er is hen vernieling en huisvredebreuk ten laste gelegt. De mobiele telefoon is nog steeds in bezit van de politie die er schijnbaar veel lol in hebben om mensen te bellen. Er zijn een paar gore truuks uitgehaald zoals schreeuwen tegen de verdachte in de verhoorkamer op tolsteeg, enzo. maar dat zien we wel in de rechtzaal, waar waarschijnlijk een boete opgelecht zal worden. lekker kut dus allemaal. De andere kraker is anoniem gebleven.

Groetjes

een oogtuige


Tags: