Walet herkraakt

  Walet herkraakt


Vandaag, zondag 28-10-1, werd Jacob van Lennepstraat 4 herkraakt. Dit pand is afgelopen februari nadat het uitgebrand was al eens gekraakt. Toendertijd leverde dat hilarische taferelen op omdat huisjesmelker Walet nogal boos op het kraakvolkje werd, maar uiteindelijk met een parkeerboete door de ME werd weggestuurd. ( zie: http://www.dvxs.nl/~skwot/2001/Feb/0035.html)

Uiteindelijk zijn de toenmalige krakers vertrokken omdat het leek alsof Walet renovatieplannen rond had. Tevens hadden de krakers ondertussen een pand in een minder ellendige staat weten te kraken.

Het bleek al gauw nadat het pand verlaten was dat het bouwbedrijf dat Walet in de arm zou hebben genomen nergens van wist. En, niet geheel onverwachts, werd er dan ook niets door Walet aan het uitgebrande pand gedaan.

Vandaag werd het pand door zo’n veertig mensen herkraakt. Omdat Walet in het verleden nogal wispelturig is gebleken, wordt vaneenieder gevraagd alert te blijven.

Bij de vorige kraak was men wat overalert. Zie bijvoorbeeld het ladder-incident ofwel de horror voor elke ramenlapper: http://www.dvxs.nl/~skwot/2001/Feb/0050.html

[squatnet]


terug