Vaag en vreemd in Utreg

  Vaag en vreemd in Utreg


A.M. de jongstraat 4-2 heeft een bijzonder vage uitspraak, eigenlijk geen uitspraak. Na veel vaag gedoe over en weer tussen de eigenaar Mitros en de politie heeft de Offcier nu laten weten dat hij/zij tot 10 december nix doet en dat dan de huurder terugkomt van vakantie. Dan gaat Tomlow wat doen. En Tomlow is weer de advocaat van Mitros, een soort van verkapte positieve uitspraak. Ik ga op vakantie en neem mee: mijn komplete imboedel, mijn boiler, het tapijt en kachel + verlichting.

Het Vleutensewegterrein kan vanaf morgenochtend ontruimd worden. Dit is het resultaat van een rechtszaak tussen koper (gemeentelijk ontwikkelingsbedrijf oid) en een klupje vage grondspeculanten (ara/libra bv). De laatsten hadden het terrein verkocht aan de gemeente, maar hadden verzuimd te melden dat het terrein in gebruik was. Daarom spande Tomlow namens gemeente een kort geding aan om libra/ara te dwingen het terrein leeg op te leveren (het ging dus niet om een onteigening maar om een ordinaire verkoop). Ara/libra was niet op komen dagen en het boeide hen duidelijk niet. De uitspraak kwam afgelopen donderdag is ronduit bizar: binnen 5 dagen dient het terrein leeg te zijn en anders mag de gemeente op kosten van ara/libra mbv de sterke arm dit klusje klaren. Tomlow liet weten niet te kunnen wachten om met bulldozers effe flink door de tuin te raggen en alle caravans en wagens naar de klote te helpen. “Komen we langs met hele circus, bulldozers, ME, noem maar op”.

‘Het Nest’, gelegen aan de Tactieweg 41 (12.000 M2 industrieel complex) heeft (geloof ik) binnenkort een kort geding, dat zou de 21e dienen (dec). De eigenaar zou een huurder hebben voor de loods…

Afgelopen donderdag is er ook nog een leuk restaurantje gekraakt in Amersfoort, eigenaren waren overleden tijdens een ongeluk (de een zijn dood..), en het stond al weer een jaar leeg.

springstof