Inval in de Molli

  Inval in de Molli


Vannacht omstreeks 04u30 is er een smerisinval geweest in de Molli. er vielen volgens de smeris “ongeveer” negen arrestanten. exacte informatie onbreekt omdat alle getuigen opgepakt zijn. Duidelijk is dat er een overmacht aan smeris op de been was.Bratra, ME, hondewagens en meer van dit leuks. Een van de arrestanten is een nieuwsgierige buurtbewoner die enkele foto’s probeerde te schieten van het gebeuren. Blijkbaar hebben enkele dienders een behoorlijke kater aan afgelopen dinsdag overgehouden. Begint de revolutie dan alsnog in de Pijp? ik weet het niet, maar de Molli is vanavond na de lawaaidemo, of anders om 21u00 open.

de Molli is een kraak/huurkroeg, de zogenaamde huiskamer van kraakgroep de Pijp en omstreken. op deze plek bestaat zij al zo’n 16 jaar. Sinds enkele jaren is er een huurcontract.

MOLLI CHAOOT van Ostadestraat 55h 1072SN Amsterdam

kraakgroep de Pijp


link naar een ander met inval bedreigd kraakkafe: www.vrankrijk.org