Dinsdag 14 november 2000, 3 bands in Leuvens kraakpand

  Dinsdag 14 november 2000, 3 bands in Leuvens kraakpand


Dinsdag 14 november 2000, 3 bands in Leuvens kraakpand

In het Leuvense kraakpand ‘Villa Skwattus Dei’ plant het zogenaamde ‘sabamkillerscollectief’ op disndag 14 november een metal- en hardcorenight met drie goeie bands: Vuur (intelligente hardcore), Rule of Thumb (Leuven metalcrew), Tyranny of Small Decisions.

De bands beginnnen om 18.00 uur en het einde van de optredens is voorzien om 22.00 uur. Je betaalt slechts 100 BEF inkom, voor drie DIY-bands. Er woren nog veel meer activiteiten gepland in de nabije toekomst. Voor meer info kan je terecht in het kraakpand zelf (Schapenstraat 29, 3000 Leuven) of op telefoonnummer 0496/406585.

Je kan uiteraard ook zelf activiteiten organiseren, want de zaal wordt gratis ter beschikking gesteld voor niet-commerciële initiatieven!

Adres: Villa Skwattus Dei Schapenstraat 29 3000 Leuven Belgie

Leuven Underground Press Agency (LUPA) Stuur ons een mailtje: l_u_p_a [at] altavista [dot] com Onze webpagina: http://members.xoom.com/l_u_p_a/

Leuven Underground Press Agency (LUPA)