Hereweg 36, 38 en 38a (Groningen) nog steeds gekraakt

  Hereweg 36, 38 en 38a (Groningen) nog steeds gekraakt


*********************

ingezonden mededeling:

Daar ik nergens op Squat.net er iets over kon vinden, geef ik het bij deze nog even door, dat op 22 september j.l. aan de Hereweg te Groningen nrs 36,38 en 38a zijn gekraakt en tot heden zijn behouden. Axi is uitgevoerd als protest tegen de beoogde nieuwbouw van de gemeente Groningen en illegaal opgeslagen asbest. Eigenaar is de Amsterdamse Stichting Woonzorg Nederland. Thought you’d like to know!

einde mededeling

**********************

naschrift [squat!net]

Wij hebben over bovenstaande niets gemeld omdat wij er ten eerste zelf niet bij waren en ten tweede omdat onze informanten in den lande ons niet van nieuws hebben voorzien. Laat niets je weerhouden om je kraaknieuws op te sturen aan ons: webnl [at] squat [dot] net, faxen of inspreken kan ook, op telefoonnummer 020-8713773, of stuur papieren post naar [Squat!Net], p/a: Spuistraat 5, 1012SP Amsterdam. Zie ook onze kontaktpagina.

ook onze kollega-kraaknieuwsvoorziening, de kraken maillijst wil dit soort info (liefst natuurlijk nog uitgebreider) graag ontvangen. stuur mail aan kraken-post [at] dvxs [dot] nl

meer info over abonnering op die maillijst en nog veel meer vind je via http://www.dvxs.nl/~skwot/

[squat!net]