alarm Jan Hanzenstraat 82

  alarm Jan Hanzenstraat 82


Vanochtend(donderdag) omstreeks elf uur werd er alarm doorgebeld door de krakers van de Jan Hanzenstraat 82. Dit monumentale pand in Oud-West werd twee weken geleden gekraakt. de eigenaresse kwam dit blijkbaar kortgeleden te weten en meende te kunnen aantonen dat zij hier woonde. Toen ze samen met haar man het pand kwam opeisen werden ze door de nog niet helemaal wakker zijnde krakers binnengelaten. De krakers belden hierop alarm en de smeris. De smeris was er uiteraard eerder als de krakers en maakte samen met de eigenaresse een rondje door het pand. De smeris moest het echtpaar duidelijk maken dat en tafel, bed en stoel toch niet voldoende waren om je huisvrede te vestigen als er redelijkerwijs kan worden aangenomen dat je er toch niet woont. nou, dat kon worden aangenomen aangezien het pand een grote schimmelende bende is en dat niet iets is voor een ouder wordend echtpaar. Ook het feit dat het een bedrijfsruimte is hoeft krakers het leven niet zuur te maken. Afijn, eigenaresse weg, smeris weg, koffie drinken.

[squat!net]