Open brief aan de gemeente Amsterdam

  Open brief aan de gemeente Amsterdam


Een aantal oud-krakers wil een advertentie in een krant zetten ter ondersteuning van de gekraakte Kalenderpanden aan het Entrepotdok (het lijkt wel of we het nergens anders meer over hebben hier op squat!net..). Ze hopen dat velen met hen zullen ondertekenen en betalen want het is een duur grapje.

Ze zoeken de mede-ondertekenaars vooral “in de gelederen van de mensen die hun wortels hebben in de kraakbeweging, organisaties die hieruit (mede) zijn voortgekomen of op een soortgelijk vlak opereerden / solidair waren, de woon/werkpanden van destijds, etc. “

Voel je je hierdoor aangesproken of vind je het zowiezo een goed idee om de open brief mede te onderteken, kijk dan even op http://squat.net/openbrief.html

[squat!net]