presentatie herdruk ‘Bewegingsleer’ op 28-1, eveneens in de kalenderpanden

  presentatie herdruk ‘Bewegingsleer’ op 28-1, eveneens in de kalenderpanden


Beste mensen,

Komende vrijdag 28 januari maken we van de boekpresentatie van De Kraakgeneratie gebruik om de heruitgave van Bewegingsleer aan te kondigen. Bewegingsleer is een van de meest onverantwoorde boeken die er tot nu toe zijn verschenen over de kraakbeweging. Smeuiig, amoreel, informatief en spannend tot op het bot. En bovendien nog betaalbaar ook. Met inside-stories over de Groote Keyser, de herkraak van de Vogelstruijs, de slag om Kedighem, de dood van Hans Kok, de ontruiming van de Marienburcht, de verraders van de PVK, de heftigheid van het WNC-complex.

Wie komende vrijdag teleurgesteld raakt door het gortdroge karakter van een niet nader te noemen nieuw te verschijnen boek (onze snelle henkie heeft zonet de voorpublicatie van Kraakgeneratie op squatnet gelezen en viel na drie passages over ‘Jaap legalisatiebeest’ in slaap vanwege het studentikoze ‘Kokkiaanse” taalgebruik. “Het lijkt wel een proefschrift”. Maar oordeel gerust zelf!) hoeft niet van een kouwe kermis thuis te komen, want Bewegingsleer is daar! Om 17 uur in de Kalenderpanden, Entrepotdok 98.

Momenteel al voor fl. 10, te koop bij Sjakoo en Athenaeum en over enkele weken in meerdere alternatieve boekwinkels in het land.

Wie niet wil wachten: stort fl. 12,50 op giro 5859751 t.n.v. Ostadeblade o.v.v. Bewegingsleer.

Bewegingsleer, geschreven door Bilwet, is een heruitgave van actieblad Ravage.

Trouwens, over Ravage gesproken: de aanbieding van 20 piek korting op een jaarabonnement loopt nog t/m 31 januari 2000. Wie zich nu abonneert op Ravage betaalt slechts fl. 60,- i.p.v. fl. 80,- gulden voor een jaarabonnement. In nummer 1, dat vorige week verscheen, aandacht voor huiszoekingen in de Berlijnse Mehringhof, de strijd tegen de kraakwacht, het actieoverzicht van 1999, een interview met Bilwet over Bewegingsleer, de juridische strijd van Milieu-Offensief, een reconstructie van de moord op Cemal Cuclu in de zwaar beveiligde gevangenis EBI in Vught, discussievoer voor en door radicaal-links, nieuws, etc.

Abonneer je door een e-mail te sturen: ravage [at] antenna [dot] nl

Dank voor uw aandacht,

Bert Kommoot afd. pr-Ostadeblade

Ravage, actieblad Van Ostadestraat 233n 1073 TN Amsterdam telefoon 020-6761773 fax: 020-6730595 Internet: http://www.antenna.nl/ravage

.