Uitspraak De Boel: ontruiming na 5 dagen!!!

  Uitspraak De Boel: ontruiming na 5 dagen!!!


Nijmegen: Gelderlander, 2 december 1999 Krakers moeten uit boerderij ARNHEM – De krakers die sinds half oktober in een boerderij aan De Boel bij Ressen verblijven, moeten binnen vijf dagen vertrokken zijn. Dat is de uitkomst van het kort geding dat was aangespannen door de eigenaar van het vervallen pand,de Zandexploitatiemaatschappij K3. Volgens het gister bekend gemaakte vonnis zitten de ongeveer tien Nijmeegse krakers onrechtmatig in de boerderij, die op de nominatie staat om gesloopt te worden. Ter plaatse zal een recreatieplas in het Nijmeegse Waalspronggebeid worden aangelegd. Voor bewoning is het gebouw al lang niet geschikt meer volgens de eigenaar. Onlangs waren de krakers doelwit van een knokploeg die forse vernielingen aanrichtte. De eigenaar ontkent dat hij achter deze aktie zat. * wordt vervolgd *

[squat!net]


Tags: