U 99 (Zürich, Zwitserland) met ontruiming bedreigd

  U 99 (Zürich, Zwitserland) met ontruiming bedreigd


Het sinds begin november gekraakte pand aan de Uetilibergstrasse 99 in Zürich is bedreigd met spoedige ontruiming, dit blijkt uit onderzoek bij verschillende instanties. De eigenaar, H. Haller, bekend als huisjesmelker en totaal gek,(hij heeft nog meer panden in Zürich) heeft bij de Zürichse bouw- en woningdienst een verzoek tot sloop van het pand ingediend. Het ziet ernaar uit dat de bouw- en woningdienst een sloopvergunning afgeeft, en dat terwijl er geen concrete nieuwbouwplannen bestaan. (Het kan dus maanden, zoniet jaren duren voordat er iets nieuws gebouwd wordt). We moeten dus met een ontruiming rekening houden, misschien nog in dit jaar. Kom allemaal langs en help mee ons pand te behouden. Bovendien is er op 4 december een benefietconcert voor krakersrechtzaken in de Glacegarten, want geld is dringend nodig!!!

De huisdieren van de U 99