Nazi’s verpesten kraakwachtfeest

  Nazi’s verpesten kraakwachtfeest


Afgelopen weekeinde hebben nazi’s uit de Zaanstreek een feest verstoord van kraakwachten in het voormalige Juliana-ziekenhuis. De kraakwachten gaven dit feest als afscheid. Zij moeten eruit omdat Andre Snippe er luxe appartementen wil bouwen.

De feestverstoorders brachten de Nazi-groet en riepen nazi-leuzen, volgens onze tweede-hands informatie.

Enkele jaren geleden is het Julianaziekenhuis in Amsterdam-West gekraakt geweest en onterecht ontruimd. Dit bleek uit het feit dat er geen uitvoerbare plannen met het pand waren, men moest zelfs de hulp van kraakwachten inroepen om de leegstand te verdoezelen.

Door herhaalde akties van krakerszijde is het aantal kraakwachten opgeschroefd. Blijkbaar was men bang dat krakers anders het pand weer zouden overnemen.

Wij hopen binnenkort meer details van de naziaanval op de kraakwachten te mogen ontvangen.

[squat!net]