Het paard herkraakt na ontruiming dinsdag 13-7

  Het paard herkraakt na ontruiming dinsdag 13-7


Zoals al via squat.net! gemeld zouden er panden van de afgelopen ontruimingssessie herkraakt worden. Vrijdag rond 20.00u was het zover. ongeveer 80-100 mensen herkraakten het paard onder instemmende geluiden van omstanders. Hoewel de herkraak van de Dikke Daan afgelopen dinsdag niet gepikt werd en zonder duidelijke redenen ontruimd, trok de politie zich hier terug. Men durfde het niet aan om in de uitgaansbuurt over te gaan tot ontruiming op dit tijdsstip. Voor een kamera verklaarden een inspecteur van politie dat er ook de komende week niet ontruimd zou worden. Toch raden we iedereen aan paraat te blijven. op http://squat.net/paard vindt je achtergronden en geschiedenis van het paard van Amstel. Vanavond worden deze pagina’s weer bijgewerkt

De arrestanten van de laatste ontruimingsdag zitten overigens nog steeds vast en zullne vast blijven tot hun proces de 23e, waarover later meer.

squamb