Geachte Kraaksters en Krakers in den lande

 Geachte Kraaksters en Krakers in den lande


Een aantal mensen heeft het idee opgevat om weer eens een succesvol kraakweekeinde te organiseren. En wel op:

23, 24 en 25 april 1999

In Rheden op de Schaarweg nr.2

We denken aan een weekeinde vol diskussie, workshops, vermaak, ontmoeting, uitwisseling, informatie, kennis, etc… Het is nog niet zeker wat voor een diskussies en workshops er plaats gaan vinden. Een aantal ideeeen zijn er wel (zie onder) maar andere ideeen zijn zeer welkom…

 • BVD-infliltratie
 • Stedenuitwisseling (ervaring/trucs/etc.)
 • Deuren breken
 • elektra aanleggen
 • water aanleggen
 • vrouwenbreekploeg discussie
 • crypto en komputerbeveiliging
 • stadsvorming(? ,Typ), demografische ontwikkeling
 • Monumentenzorg/procedures
 • Woonwerkpanden
 • Kraken en media
 • Bivakbreiklub

Heb je interesse om een van de workshops of diskussies te (bege)leiden, of heb je een ander idee voor een workshop (gerelateerd aan kraken). Of zit je bij een mobiele keuken en wil je komen koken of ontbijt verzorgen.

Stuur dan een briefje met wat je wilt, hoe je dat wilt doen en wat je nodig hebt naar:

K.Raak
Postbus 2925
1000 CX Amsterdam

of

Binnenpr [at] dds [dot] nl (onderwerp ‘kraakweekeinde)

Je kunt eventueel ooki een bericht achterlaten op 020-6270429, schrijven of e-mailen is echter beter.

Op dit moment zijn er alleen maar een handjevol mensen uit Rheden en Amsterdam betrokken, maar we hopen op veel respons vanuit het land. Help mee en kom ook; Leiden, Breda, Maastricht, Rotterdam, Alkmaar., Hilversum, Deventer, Velp, Groningen, Dordrecht, Terneuzen, Utrecht, Delft, Den Haag…etc.

Ook is er natuurlijk geld nodig. Gulle giten kunnen naar giro 7145040 in Amsterdam tnv J. Merk, ovv Kraakweekend. Meer info komt later via een poster. Wil je eerder wat weten, neem kontakt op via bovenstaand adres.


terug