Dreiging kort geding kraakpanden in de Betuwe

  Dreiging kort geding kraakpanden in de Betuwe


onderstaande bericht is van de kraken-maillijst geplukt. Je kunt je hierop abonneren door een leeg bericht te sturen aan kraken-post-subscribe [at] dvxs [dot] nl

Je krijgt dan een bericht terug dat je je aanmelding moet bevestigen. Aanrader, het scheelt een hoop gesurf!

  Betuwepandjes binnenkort ontruimt

Op 7 december hebben de panden in Meteren en Zetten Andelst een oprotbrief gekregen. Dikke Reeth (Ressen) kreeg die al eerder. De oprotbrief vermelde dat men geacht wordt binnen 7 dagen uit de panden te zijn en dat anders een kort geding volgt. goh…zijn wij even bang)

De bewoners van de panden hebben laten weten gewoon te blijven waar ze zijn. De laatste voorbereidingen aan het barricades en tunnels worden gemaakt. ‘ Wij zijn er klaar voor, laat ze maar komen, ons krijg je hier niet zomaar weg’ aldus een van de bewoners. De politie schijnt nog al in zijn maag te zitten met het vooruitzicht op een ontruiming. Ze zien vooral op tegen de ontruiming van het zwaar geforticifeerde pand in Meteren. GroenFronters schatten in dat ze een ontruiming zeker enkele dagen kunnen afslaan.

Iedereen die mee wil helpen aan het tegenhouden danwel vertragen van de Betuwelijn is van harte welkom.

Verlanglijstje

(geldt vooral voor Zetten Andelst en Ressen) ijzer, schroeven, betongaas, palen, cement, zand, grint, hout, vervoer mensen met gereedschap die goed kunnen barricaderen, mensen die mee willen helpen tunnelen.

mensen met dingen in de aanbieding of mensen met vervoer kunnen bellen met 06-21995055

ook mensen die op de alarmlijst willen kunnen dat op dit nummer doen.

waarschijnlijk gaat men proberen alle pandjes tegelijkertijd te ontruimen. Dat betekend dat we veel mensen nodig hebben.

groetjes

GroenFront!

http://huizen.dds.nl/~groenfr

[squat!net]