auto rijdt in op krakers in bloemendaal

  auto rijdt in op krakers in bloemendaal


uit het Haarlems Dagblad van 29 mei 1999:

Vrachtwagen ramt kraakterrein

Bloemendaal – Een sleepauto en een shovel waren nodig om op de Hoge Duin en Daalseweg in Bloemendaal een campertruck, een verbouwde Magirus, weg te slepen. De 40-jarige bestuurder van de wagen reed gistermiddag door een betonnen afzetting voor het gekraakte filtergebouw van PWN en vervolgens het terrein op. Daar ploegde hij naar een kunstmatige heuveltop boven een waterbassin waar de wagen volledig vast kwam te staan. Onderweg was al een spankabel van enkele zendmasten van de PTT en Radio Antenne Bloemendaal stukgereden. Wat precies de aanleiding was om zo het terrein op te denderen is nog niet duidelijk. De krakers en buren aan de Hoge Duin en Daalseweg waarschuwden de politie. De verwarde man, een Haarlemmer, had in de wagen zijn vrouw en twee kinderen. Het jongste kind van ongeveer vier jaar zat tijdens de terreinrit op het dak. De vrouw en kinderen zijn door de politie opgevangen. Voor de man is hulp gezocht.

======================

squamb