Pand in Munster (dld) gekraakt

  Pand in Munster (dld) gekraakt


nieuw Begin vorig jaar was het al raak in Muenster. Toen werd de Uppenberger school gekraakt en na enkele weken alweer ontruimd. Dit ondanks het feit dat zo’n 500 mensen in dit stadje demonstreerden tegen ontruiming (hieronder een kleine amsterdamse delegatie die voor verwarring onder het publiek zorgde door met een kalenderpandenspandoek door de stad heen te banjeren). De gemeente had toen aan de krakers een vervangende ruimte aangeboden van enkele tientallen vierkante meters groot. De vele groepen die binnen korte tijd van de school gebruik waren gaan maken, pasten met geen mogelijkheid hierin.

Nu dus een nieuwe kraakpoging en net als vorige keer is er gelijk voor een intensief gebruik zorggedragen. Voor meer info verwijzen we je naar de duitse nieuwsrubriek. http://squat.net/de/news/

[squat!net]


terug